Barazim 4-4 në mes Vllaznia U13 dhe Internacionalit

Barazim 4-4 në mes Vllaznia U13 dhe Internacionalit

Vllaznia U13 nuk ka arritur dot të fitojë ndeshjen e rradhës të kampionatit, atë të luajtur në fushën sportive “Reshit Rusi” ndaj ekipit të Internacional Tiranës. Në fund të këtij takimi, është vulosur rezultati i barabartë 4-4. Shkodranët kanë kaluar të parët në avantazh me anë të futbollistit Shabi, që në minutën e 5-të. Vllaznia…

End of content

End of content